2Switch tekent kringloopcontract met gemeente Raalte en ROVA

Vorige week hebben de gemeente Raalte en ROVA zich verbonden aan 2Switch als kringloopwinkel. 2Switch kwam als beste uit de (Europese) aanbesteding.

Met name de focus op de positie als werkgever voor mensen die wat hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt gaf de doorslag. Ook speelt het nieuwe elan dat het kringloopbedrijf nastreeft een rol. Een kringloopbedrijf waar je niet alleen terecht kunt voor betaalbare producten, maar ook een plek waar mensen elkaar ontmoeten.
Het nieuwe contract past binnen het beleid van Raalte en ROVA. In kader van duurzaamheid wordt hergebruik van waardevolle spullen als belangrijk punt gezien. Een moderne en sterke kringlooporganisatie hoort daarbij.

Het contract, voor 3 jaren met een mogelijke verlenging van 2 maal 1 jaar, is vorige week maandag getekend door ROVA en 2Switch. Ook wethouder Jacques van Loevezijn en Frank Niens van de gemeente Raalte waren bij de ondertekening aanwezig.

Hilversum 100e gemeente die de uitdaging van 100% afvalvrij aangaat

Het project 100-100-100 dat huishoudens uitdaagt om 100 dagen afvalvrij te leven start in het najaar in de 100e gemeente...