Zonnebloemen voor zorginstellingen in Zwolle

Op donderdag 11 augustus hebben de deelnemers van de jeugdtuin aan de Oude Wetering in Stadshagen, zonnebloemen aan de cliënten van het Zonnehuis in Zwolle uitgedeeld.

De zonnebloemen zijn door de jonge tuinders zelf gekweekt in de jeugdtuin aan de Oude Wetering. De jeugdtuinen worden beheerd door ROVA in opdracht van de gemeente Zwolle. In de jeugdtuinen krijgen wekelijks honderden basisscholieren na schooltijd de mogelijkheid om te leren tuinieren. De kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 11 jaar kweken onder begeleiding van een aantal vrijwilligers allerlei gewassen. Dit jaar worden voor de zesde keer zonnebloemen aangeboden aan cliënten van zorginstellingen in Zwolle.

2Switch tekent kringloopcontract met gemeente Raalte en ROVA

Vorige week hebben de gemeente Raalte en ROVA zich verbonden aan 2Switch als kringloopwinkel. 2Switch kwam als beste uit...